Resultaten voor verhuur frietkraam zonder personeel

verhuur frietkraam zonder personeel
 
Verhuur en lease van frietwagen en frietkramen voor maar 150 euro per dag.
U ziet het: voor een friet en snackwagen op iedere locatie met een serviceniveau op maat moet u bij. Een professionele frietwagen huren voor 150, per dag! Service op maat. Bekijk de frietwagen basis. Bekijk de frietwagen hoog rendement. Met of zonder personeel.
frietkraam op locatie
Foodtruck huren zonder personeel? Die hebben wij! The Food Convoy.
In dat geval kan je op deze pagina een aantal originele kiezen, zo kan je makkelijk een foodtruck huren zonder personeel. In het geval dat je twijfelt of het iets voor jou is of wanneer je je afvraagt welke foodtruck de beste match is voor jouw feestje, kan je gerust de vrijblijvende offerte invullen.
wasmachine
Losse verhuur Welkom bij Frietkar.com.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bezoekers zelf te bedienen en de snackwagen los te huren, zonder personeel. U kunt onze snackwagen huren voor vele doeleinden.; Het bakken van friet en snacks, hamburgers, sate, enz. Het bakken van oliebollen.
haartransplantatie
Frietwagen en frietkramen verhuur en lease voor 150 euro of 200 euro per dag met service op maat.
Met of zonder personeel. Halen of brengen. Onze service op maat biedt u de keuze om ingrediënten bij ons te bestellen of zelf aan te schaffen. Naast de huur van de frietwagen is het ook mogelijk om persoon bij ons in te huren.
Vind frietwagen verhuur op Marktplaats.nl.
Voor 1 dag of voor een heel weekend. De vrolijke rode wagen heeft 3 ronde pannen a 20 liter, uitschijfbare vitrine, 2 koelkasten en 1 kleine vriezer. De witte wagen heeft 4 pannen met 8 mandjes, 2 koelkasten, kleine vriezer. Frietwagen huren zonder personeel? Wij verhuren de nieuwste frietwagens en koelwagens.
Van Dijk Specialist in evenementenservice.
Al onze wagens zijn te huur zonder personeel. Indien u toch liever personeel in de wagen heeft staan is dit geen probleem, wij nemen deze zorg graag voor u uit handen. Door de veelzijdigheid van ons wagenpark en de diverse attributen die wij in de verhuur hebben kunnen wij u een breed scala aan evenementen verzorgen.
Arrangementen Losse frietwagen huren? HWB Frietwagens.
Wij werken met producten en leveranciers die hun kwaliteit reeds bewezen hebben. De samenstelling van ons assortiment is hier dan ook op gebaseerd. Wij bieden u ook de mogelijkheid een losse frietwagen te huren zonder personeel zodat u zelf kunt bakken.
Frietwagen zonder personeel huren bij Smul-frietwagen.nl.
Frietwagen Zonder personeel huren? Wilt u liever een frietwagen huren zonder personeel? Dat is geen probleem bij Smulfriet! Zo huurt u een frietwagen zonder personeel bij smulfriet voor 175 euro exclusief BTW. De frietwagen is voorzien van moderne apparatuur, de bakovens zijn zeer eenvoudig te bedienen.
Frietwagen huren zonder personeel Rentwereld.nl.
Pitco friteuse verhuur. Sterk in verhuren. Alles wordt dubbel gecheckt! Frietwagen huren zonder personeel. Frietwagen huren zonder personeel. Afmetingen en specificaties van de frietwagens. Wilt u een frietwagen huren zonder personeel? Doordat wij beschikken over ruim aanbod frietwagens is er bij ons altijd de mogelijkheid om één of meerdere frietwagens te huren zonder personeel.

Contacteer ons