Op zoek naar frietkraam te huur?

frietkraam te huur
 
De Frietwagen aan huis in heel Nederland Belgi√ę.
De leukste frietkraam huur je om van je verjaardag, personeelsfeest, bruiloft, jubileum, festival, evenement, schoolkamp, communie of elke andere gelegenheid een succes te maken. Wij serveren heerlijke verse frieten en kwaliteit snacks en of broodjes in een all in catering concept, wat wij natuurlijk ook op maat voor U kunnen samenstellen.
frietkraam aan huis
Voor al uw feesten en partijen, een frietwagen op locatie van Frietwagen.nl.
Bij uw vereniging of cateringklant? Huur hier uw breed inzetbare verkoopwagen voor diverse doeleinden: Friet/Patat, snacks, aardappel op een stokje en oliebollen. Scholen en instellingen. Universiteit, school, zorginstelling of vereniging? Onze speciale tarieven voor scholen en instellingen maken onze horeca op uw locatie nog aantrekkelijker. Frietkraam op locatie.
google adwords
Frietwagen huren Frietwagen Frietje Plus Het adres voor uw verse friet aan huis.
En is dus de manier om uw feest, communie, buurtfeest of wat voor feest ook een extra tintje te geven. Natuurlijk komen wij ook bij uw bedrijf of instelling met een frietkraam op uw locatie. Wij verzorgen in iedere regio in Nederland een frietwagen op locatie.
digitaliseren 8mm film
Wat kost het huren van een frietwagen. Prijzen 2018.
Frietwagen op locatie. Hieronder vindt u onze pakketten. Indien u andere wensen heeft stuur dan een e-mail of bel 0497 57 41 73, wij maken graag een passende offerte voor u. Friet mayo, Friet speciaal, Frikadel, Frikadel speciaal, Kroket, Bami, Kaassoufflé.
oplader laptop hp
Frietkraam huren Snackmobiel.
Deze opgave ontvangt u van ons na het aanvragen van een beschikbaarheid via de website. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en heeft u voordat u een reservering voor de Snackmobiel plaatst een compleet overzicht van de kosten. Een veelgestelde vraag aan ons is: Kan ik ook je frietkraam huren.
Home De verse friet kraam.
Een kinderfeestje geven is leuk. Een kinderfeestje organiseren zonder al te veel rompslomp is nog leuker. Huur DEversefrietkraam in. Onze frietkraam voldoet aan alle eisen op het gebied van voedsel en brand veiligheid HACCP. De wagens waarmee wij werken Lees meer.
Vind snackwagen in Partijgoederen en Retail Verkoopwagens op Marktplaats.nl.
Snackwagen foodtruck frietkraam verkoopwagen. Wegens vervanging, zetten wij onze oude" te" koop. Grote wagen 2.5 X 2.15 X 6 met veel werkruimte en een 4 pans florigo friteuse verplaatsbaar als landbouwvoertuig of als vaste verkoopplek bij u op de campingspeeltuin, een standplaats, foodtruck etc.
Vind frietwagen verhuur op Marktplaats.nl.
Wij maken uw feestje uniek en compleet en zorgen ervoor dat al uw gasten lekker te eten krijgen. Wij komen 15, uur of. Sammie Snacktrek frietkraam. Snackwagen patatwagen frietwagen te huur huren. Snackwagen huren met of zonder personeel. Bij snackmobiel epe is beide mogelijk.
Frietkraam verhuur Snackmobiel.
We hebben een aantal verschillende menus en meestal kan men wel een keuze maken. Is dat niet het geval, dan is het ook mogelijk om een geheel eigen assortiment samen te stellen. Aan de hand daarvan wordt een zeer voordelige totaalprijs gemaakt. Daar zitten dan de frietkraam verhuur, het personeel en de producten bij inbegrepen. Meer weten over frietkraam verhuur?

Contacteer ons