Zoeken naar snackwagen huren zonder personeel

snackwagen huren zonder personeel
 
Speurders.nl: Frietwagen verhuur v.a. 150. per dag.
Bent u op zoek naar een frietwagen om te huren om zelf uw friet te bakken? WB Rent verhuurt nette wagens voor elk feest of evenement. We hebben grote 175. ex BTW per dag en kleine frietwagens, 150. ex BTW per dagnet wat u nodig heeftvan, evenement tot feestje thuis. Ook voor de cateraar als mobiele keuken voor het maken van hapjes op bruiloftenopeningen, e.d.kijk op de website van wb-rent wat er allemaal te huur is of bel voor informatie met. Stuur een E-mail. Advertentie doorsturen naar vriendin. Gevonden op Speurders.nl: Frietwagen verhuur v.a. Stuur door naar. Mooie aanhangwagen verkoopwagen voor snacks of andere doeleinde te gebruiken in goede staat en scho. 3 uur geleden Nunspeet Gelderland. Mooie snackwagen of te gebruiken als aanhanger.
verhuur frietkraam zonder personeel
Van Dijk Specialist in evenementenservice.
Evenementenservice Van Dijk beschikt over diverse wagens welke te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Ons wagenpark kent een ruime keuze aan snackwagens welke te gebruiken zijn als; Foodtruck, Patatwagen, Snackwagen, Mobiele Keuken, Viswagen, of voor de verkoop van Oliebollen. Al onze wagens zijn te huur zonder personeel. Indien u toch liever personeel in de wagen heeft staan is dit geen probleem, wij nemen deze zorg graag voor u uit handen. Door de veelzijdigheid van ons wagenpark en de diverse attributen die wij in de verhuur hebben kunnen wij u een breed scala aan evenementen verzorgen. Heeft dit uw interesse gewekt? Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! wij staan u graag telefonisch te woord, of kom langs voor een bezichtiging! Like ons op Facebook. Wij staan voor een uitstekende service, klanttevredenheid is onze prioriteit. Huren bij Van Dijk betekent daarom ook zorgeloos huren.
google adwords
Losse verhuur Welkom bij Frietkar.com.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bezoekers zelf te bedienen en de snackwagen los te huren, zonder personeel. U kunt onze snackwagen huren voor vele doeleinden.; Het bakken van friet en snacks, hamburgers, sate, enz. Het bakken van oliebollen.
super8 digitaliseren
Frietwagen en frietkramen verhuur en lease voor 150 euro of 200 euro per dag met service op maat.
Met of zonder personeel. Halen of brengen. Onze service op maat biedt u de keuze om ingrediënten bij ons te bestellen of zelf aan te schaffen. Naast de huur van de frietwagen is het ook mogelijk om persoon bij ons in te huren.
Vind frietwagen verhuur op Marktplaats.nl.
Snackwagen huren met of zonder personeel. Bij snackmobiel epe is beide mogelijk. Voor 1 dag of voor een heel weekend. De vrolijke rode wagen heeft 3 ronde pannen a 20 liter, uitschijfbare vitrine, 2 koelkasten en 1 kleine vriezer. De witte wagen heeft 4 pannen met 8 mandjes, 2 koelkasten, kleine vriezer.
Arrangementen Losse frietwagen huren? HWB Frietwagens.
Wij werken met producten en leveranciers die hun kwaliteit reeds bewezen hebben. De samenstelling van ons assortiment is hier dan ook op gebaseerd. Wij bieden u ook de mogelijkheid een losse frietwagen te huren zonder personeel zodat u zelf kunt bakken.
Foodtruck huren zonder personeel? Die hebben wij! The Food Convoy.
In dat geval kan je op deze pagina een aantal originele kiezen, zo kan je makkelijk een foodtruck huren zonder personeel. In het geval dat je twijfelt of het iets voor jou is of wanneer je je afvraagt welke foodtruck de beste match is voor jouw feestje, kan je gerust de vrijblijvende offerte invullen.
Frietwagen zonder personeel huren bij Smul-frietwagen.nl.
Frietwagen Zonder personeel huren? Wilt u liever een frietwagen huren zonder personeel? Dat is geen probleem bij Smulfriet! Zo huurt u een frietwagen zonder personeel bij smulfriet voor 175 euro exclusief BTW. De frietwagen is voorzien van moderne apparatuur, de bakovens zijn zeer eenvoudig te bedienen.
Frietwagen huren zonder personeel Rentwereld.nl.
Wilt u een frietwagen huren zonder personeel? Doordat wij beschikken over ruim aanbod frietwagens is er bij ons altijd de mogelijkheid om één of meerdere frietwagens te huren zonder personeel. Er zijn in Nederland weinig aanbieders waar u een frietwagen zonder personeel kunt huren.

Contacteer ons