Meer resultaten voor mobiele snackwagen

mobiele snackwagen
 
Mobiele horeca ter overname/te koop aangeboden.
Snackwagen te koop ruime verkoopwagen voorzien van veel apparatuur. grote koelkast werkbank met koeling aparte vrieskast afzuigkap vitriinekast met koeling frituur apparaten wand kan open aan n kant 23 jul 18 Den Haag, ZH OG: 9.500. Mobiele ijssalon en frozen yoghurt foodtruck Unieke mobiele ijssalon voor verkoop van schepijs en/of frozen yoghurt.
frietkraam op locatie
Vind snackwagen op Marktplaats.nl.
Uw mobiele snackwagen voor elk evenement wij verzorgen de catering voor dorpsfeesten, bedrijfsfeestenbuurtfeesten, braderieën, huwelijksfeesten all, car meetings, sportevenementen of elke andere feestelijke gebeurtenis. Zonder extra kosten komen wij op uw uitnodiging in de noord nederlandse provincies. Te huur: 6 pans, 5 meter snackwagen.
koelkast
Mobiele Snackwagen Van Roekel Catering.
Catering van Roekel. Onze mobiele snackwagen kan op elke locatie geplaatst worden; op je bruiloft, in de voortuin of op een braderie. Onze snackwagen komt vanaf 40 volwassen personen en we hebben een all in snackmenu voor 650, per persoon.
VPN
Mobiele snackwagen in Breda Frietfestijn.
Mobiele snackwagen in Breda. Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment! Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.
laptop 11 inch aanbieding
De Mobiele Kok Altijd lekker vers ambachtelijk.
Of het nu gaat om een kookworkshop, biologische catering, een friet of snackwagen, een privé-kok of een bedrijfslunch; wij staan voor u klaar. Om de kwaliteit van de gerechten te waarborgen, werkt De Mobiele Kok alleen met verse ingrediënten. Elke lekkernij wordt zelf bereid.
Jac's' Catering Uw snackwagen op locatie!
Om toch te zorgen voor extra inkomsten voor zijn vrouw Jacqueline en hun 12-jarige tweeling, kwam hij op het idee om met een mobiele snackwagen aan de slag te gaan. Mijn" vader had vroeger snackbar Knabbel en Babbel in Den Haag en ook een saladefabriek, dus de horeca zit wel een beetje in het bloed, meent Marco, wiens vrouw overigens ook in de horeca werkt op het Veurs Lyceum in Leidschendam.
Mobiele Snackwagen zweefmolen friesland.
Mobiele Snackwagen huren voor al uw evenementen en feesten. Wij staan op heel veel evenementen in Friesland met onze mooie snackwagen. Wij kunnen tot 2000 man de lekkere snacks voor u verzorgen. Wij hebben de beste snacks voor u samen gesteld waar u uit kunt kiezen.
Met de mobiele snackwagen van de Smulboetiek geeft u uw feestje of evenement een verrassende en feestelijke invulling.
Welkom in de smulboektiek! U heeft iets te vieren en bent op zoek naar mobiele catering, mobiel smullen, iets bijzonders waarmee u uw gasten kunt verwennen? Met de mobiele snackwagen van de Smulboetiek geeft u uw feestje of evenement een verrassende en feestelijke invulling.
Outside food @Amy Frietkar Lopik Onbeperkt snacken met onze mobiele snackwagen!
FRIET EN SNACKS OP LOCATIE. Bruiloft, verjaardag, jubileum of iets anders te vieren? Wij komen op uw feest met onze mobiele snackwagen! 5, per persoon. kinderen van 3 tot 10 jaar 350, Minimaal 30 personen Starttarief 80., Friet 1 snack.
Geen mobiele snackwagen aan de Posthumalaan, wel een snackbar in containers? Gemeentelijke Ombudsman.
Geen mobiele snackwagen aan de Posthumalaan, wel een snackbar in containers? samenvatting dossier 2016.644 De heer K. wil een vergunning voor een snackverkooppunt. Hij vraagt daarom op 18 mei 2015 via de website van de gemeente Rotterdam een vergunning aan voor het plaatsen van een mobiele snackwagen aan de Posthumalaan in Rotterdam.
Eigen frietkraam beginnen?
JvdP Antwoord 1 Gepost op: 30 januari 2014, 1446.: Je idee doet me meteen denken aan een mobiele snackwagen die ik een paar maanden geleden zag staan. Zie ook http//frietfeest.nl/.: Wel denk ik dat het een professionele uitstraling moet hebben.
Foodtruck beginnen: dit zijn de regels Ikgastarten.
Je ziet deze mobiele keukens steeds vaker op festivals, evenementen, schoolcampussen of bij het rondreizende Rrrollende foodtruckfestival. Muziek luisteren in het zonnetje, onder het genot van een drankje en veel soorten streetfood soms is er niet veel voor nodig om een heerlijke middag te hebben.

Contacteer ons