Resultaten voor de frietkar

de frietkar
 
frietkar.
Wij van Frietkar Zeeland zorgen dat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijk vers gebakken friet met een lekkere snack. De Frietkar een feest voor iedereen! De Frietkar is een superleuke oplossing om al uw gasten van verse friet en eventueel een snack te voorzien!
SEO checker
De frietkar Startpagina Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van De frietkar op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De frietkar op Facebook. Nieuw account maken.
spaarsysteem
Voor al uw feesten en partijen, een frietwagen op locatie van Frietwagen.nl.
Voor iedere gelegenheid bieden wij u een frietwagen op maat. Voor onze particuliere klanten hebben wij diverse complete friet en snack pakketten, all in prijzen en speciale kindertarieven. Dit alles op de door u gewenste locatie, op het afgesproken tijdstip.
narawellness.nl
De frietkar van de markt.
Voor WO II, tussen 1920 en 1930, stond Fiel Cattoor met een houten crème-kar tegenover de oude tennis in de Elizabetlaan aan de ingang van de Golf put 1. Het echtpaar Jan Stockx Wilhelmina Devriese kocht de kar en zij maakten er een frietkar van.
Frietkar in de Akkerstraat Volksbelang Helmond.
Home / Nieuws / Frietkar in de Akkerstraat. Frietkar in de Akkerstraat. 12 april 2018. Op dinsdag 10 april 2018 heeft Volksbelang een frietkar laten komen bij het complex aan de Akkerstraat in Helmond. Volksbelang is in februari begonnen met het opknappen van het woongebouw aan de Akkerstraat.
Frietkar huren? Onze frietkar, heerlijke frieten bij u voor de deur!
Heeft u de frietkar langer nodig? Daarvoor brengen wij een vast uurtarief extra in rekening na middernacht 2500, per uur extra bovenop het uurtarief. Bij een enkele reisafstand van 10 km vanaf Westerhoven rekenen wij 075, kilometer per werkelijk gereden kilometer heen en terug.
De Frietwagen aan huis in heel Nederland België.
met onze frietkar frietwagen frietkraam foodtruck rijden wij door heel Nederland en België. Evenementen en bedrijfsfeesten. Onze compacte frietwagen is ingericht voor grote groepen. Door de hoge bakcapaciteit kunnen wij U snel voorzien van de lekkerste friet en snacks. onze frietkar huren is altijd een succes bij Uw gasten.
Frietkar huren op locatie? De Mobiele Snack.
De kar is geheel zelfvoorzienend, zodat u tijdens het feest of evenement zelf niet de handen uit de mauwen hoeft te steken. Vriendelijke medewerkers beschikken zelf over alle apparatuur en benodigdheden om uw gasten van friet te voorzien vanuit onze populaire frietkar.
Welkom bij Frietkar.com Dé website voor het huren van een snackwagen.
Frietkar.com geeft u de mogelijkheid om uw bezoek te verassen op een lekkere snack en een gezellige puntzak friet. U kunt frietkar.com op de meeste locaties, laten komen. Velen gingen u voor, ook op locaties, waarvan men dacht dat dit niet mogelijk was.
Frietkar / Snackwagen Eetwereld.nl Eetwereld.
Onze mobiele frietkar is inzetbaar op verschillende locaties tijdens feestenpartijen, evenementen, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden. Door het inzetten van onze mobiele frietkar kunt u zelfs op plekken waar geen snackbar in de buurt is de lekkerste snacks en friet laten serveren.
Frietkar verhuur Local Hero's.'
Ter indicatie: voor 1000, euro per persoon met een minimum van 25000, huur je onze frietkar twee uur en kunnen jouw gasten genieten van 3 snacks de keuze is natuurlijk groot en een puntzak verse friet. De frietkar kan ook een onderdeel zijn van de gehele catering die de Local Heroes voor je verzorgt.
Frietkar Zeeland.
Neem een kijkje op Verhuurserviceyerseke.nl Eventserviceyerseke.nl voor de invulling van het perfecte evenement. Bent u geïnteresseerd in het huren van onze frietkar op uw evenement, neem dan telefonisch 06-23101985 of per mail info@eventserviceyerseke.nl contact met ons op voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Contacteer ons