Op zoek naar snackkar op locatie?

snackkar op locatie
 
De Smulbus Een frietwagen huren op locatie.
Voor elke gelegenheid kunt u De Smulbus inhuren. Daarnaast worden onze mobiele wagens ingezet voor evenementencatering, spoorwegcatering, infracatering, calamiteiten catering en wegenbouw catering. Wenst u een originele, maar vooral lekkere catering, dan is onze snackwagen / frietkraam De Smulbus een graag geziene gast.
mooiste plekken tenerife
Mobiele frituur aan huis foodtruck Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
Onze grootverbruikers, de friteuses werken op gas die we zelf bij hebben. We brengen 20 meter verlengkabel mee, indien dit niet voldoende is, gelieve ons op voorhand te informeren. Kosten eigen aan de locatie zijn voor rekening van onze klant.
frituur prijslijst
Frietwagen huren Frietwagen Frietje Plus Het adres voor uw verse friet aan huis.
Mogen wij binnenkort bij u op bezoek komen? Een frietwagen huren bij FrietjePlus maakt uw feest compleet! Frietwagen huren, Patatkraam huren, Frietkraam huren. frietwagen limburg No Comments. Frietwagen op locatie, Frietwagen aan huis, patatkraam huren, Snackwagen op locatie, Frietkraam huren.
https://www.domotelec.fr/chauffe-eau-ballon-d-eau-chaude/chauffe-eau-electrique.html
De snackcar-HOME.
Frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feestjes! Frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis!
Frietwagen Frietkraam huren op locatie Uden 2dehands.be.
Woont u in Uden en wilt u een feest geven met een bijzonder en uniek tintje? Dan is een snackkar op locatie misschien precies wat u zoekt. Om uw feest tot een succes te maken kunt u een frietwagen huren in Uden.
Snackwagen op locatie Patatje Mobiel.
Wij komen door heel Nederland bij u op locatie en verzorgen een heerlijke maaltijd. Wij zijn normaal gesproken ongeveer 25, uur aanwezig inclusief een half uur voorbereiding. De prijs voor het afhuren van onze patatkraam bij u thuis, feest of evenement is onder andere afhankelijk van het aantal personen.
t Kamphuuske, voor een vet feestje Kamphuuske.
Onze snackkar is eigenlijk een rijdende muur of automatiek die op iedere locatie geplaatst kan worden. Naast de bekende trekluikjes zit er ook een uitgiftebar voor een portie friet of broodje hamburger. Lees hier alles over de snackkar. DE VETSTE HUT, CENTRALE PLEK VOOR DRANK EN SNACKS.
Snackwagen op locatie nodig? Friet Enzo.
Voor ieder feest en evenement kunnen uitzonderingen gemaakt worden, maar hoofdzakelijk is Friet enzo actief in de regio Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. Voor een snackwagen op locatie buiten deze regios zullen om deze redenen extra vergoedingen worden gevraagd, deze extra kosten voor een snackwagen op locatie zullen altijd vooraf worden besproken.

Contacteer ons